ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:35 20.08


Лубенчанин виграв справу проти місцевого водоканалу

У Верховному суді України лубенський підприємець виграв справу у комунального підприємства "Лубниводоканал". Суд визнав незаконним стягнення водоканалом додаткової плати за використання дощових і талих вод.

Суд визнав незаконним стягнення водоканалом зі споживачів додаткової плати за використання дощових і талих вод. Про це, зокрема, розповіла адвокат Олена Гусаренко.
За її словами, колегія суддів Верховного суду постановила: публічні договори Лубенського водоканалу не відповідають вимогам чинного законодавства про питну воду і водопостачання. Крім того, суд зобов’язав водоканал виплатити судові витрати і компенсувати майже 5000 гривень підприємцеві-позивачу.

Споживачам же рядять вимагати у водоканалу внести зміни до діючих угод, виключивши пункт про стягнення плати за використання дощових і талих вод. У разі відмови – звертатися до Антимонопольного комітету та судів для здешевлення вартості послуг за споживання води.

"Новини Полтавщини" додають із посиланням на адвоката, що у Лубнах тарифи на воду, у порівнянні з іншими регіонами України, були завищеними.

суд, водоканал, Лубни

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.