ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:25 21.08


Землевпорядники Полтавщини збагатили бюджет майже на 4 мільйони

З початку року органи земельних ресурсів Полтавщини надали населенню 142462 адміністративні послуги. З них 87243 послуги (61%) – на безоплатній основі. Інші 55219 адмінпослуг (39%) надані на платній основі.

За адмінпослуги, що потребують оплати, фахівці землевпорядної служби Полтавської області перерахували до бюджету 3 мільйони 887 тисяч грн. Найбільші надходження – 3 мільйони 243 тисяч грн місцеві бюджети отримали за послуги з надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Державні кадастрові реєстратори виготовили 49538 таких документів.
Поширеною для Полтавщини є послуга з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру, яка була допущена не з вини органу, що здійснює його ведення. За уточненням даних звернулись 2611 осіб. У результаті бюджети поповнилися на суму 460,5 тисяч грн.
Ще близько двохсот тисяч гривень надійшло за проведення державної експертизи землевпорядної документації та надання інших адмінпослуг.
Серед безоплатних адміністративних послуг найбільша кількість запитів стосувались проведення державної реєстрації земельних ділянок і видачі витягів на її підтвердження (20 086 запитів) та видачі витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (15 969 запитів). Довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами та угіддями затребували 8429 осіб.

гроші, бюджет, землевпорядкування

За темою:

  • Фінансова грамотність – обов’язкові знання, котрі повинна мати сучасна людина 
  • Три заклади профтехосвіти області отримають 32 мільйони на майстерні
  • Основні функції та завдання фінансового плану
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.