ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:04 21.08


"Полтавчанка" дебютує у вищій волейбольній лізі

Після реорганізації Аматорської жіночої вищої ліги, в якій протягом багатьох років не було рівних "Полтавчанці", наша волейбольна команда у сезоні 2016/2017 нарешті дебютує у чемпіонаті країни серед команд вищої ліги.

У цьому дивізіоні виступатимуть 8 команд: "Харків’янка" (Харків), "Полтавчанка" (Полтава), "Перемога" (Київ), "Хімфармінвест" (Київ), збірна України серед глухих - "Інваспорт" (Київ), ЛДУФК-СКІФ-"Спартак" (Львів), "Запоріжжя" та "Новатор-2" (Хмельницький).
На першому етапі команди буду розділені на дві групи і зіграють по одному матчу між собою. У першому турі буде зіграний одноколовий турнір у кожній із груп, в наступних двох турах будуть зіграні тури за схемою "2 на 2".
На другому етапі команди, які посіли 1-4-е місця, зіграють два кола в два тури. Другий етап команди розпочнуть з бонусними очками, відповідно зайнятим місцям: 1-е місце – 3 очки, 2-е – 2 і так далі. Перший тур приймає команда, яка посіла друге місце на першому етапі, другий тур – команда, яка посіла перше місце.
Команда, яка у підсумку посяде перше місце, виходить в Суперлігу замість останньої команди за підсумками сезону в елітному дивізіоні. Команда, яка фінішує другою у вищій лізі, зіграє перехідні матчі за право підвищитися у класі із сьомої командою Суперліги. Тут суперники зіграють серію з п’яти матчів - до трьох перемог.

спорт, волейбол, ВК Полтавчанка

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.