ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:15 21.08


"Ворскла" провела черговий безбарвний матч

У черговому турі чемпіонату країни з футболу ворскляни вдома не змогли здолати опір "Сталі" з Кам'янського. Навпаки, саме гості були ближчими до перемоги у грі.

Ворскла — Сталь - 0:0

Ворскла: Непогодов — Пердута, Дитятьев, Чеснаков, Ребенок — Скляр (Кравченко 85), А. Ткачук — Кобахідзе, Зарічнюк (Бартулович 46) — Хльобас, Коломоєць (Загорулько 78).
Сталь: Паньків — Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Довгий — Карасюк, Каленчук — Васін (Мисик 90+5), Деуль, Дансо (Малакян 46) — Комваліус (Дебелко 90).

Звітний матч яскраво довів: криза у "Ворсклі" нікуди не поділася, вона існує, і вона доволі глибока. За рівної гри гості мали більше шансів вирвати перемогу, аніж господарі поля.
На післяматчевій прес-конференції Василь Сачко зізнався,що його команді не вистачає лідера - людини, яка могла би повести команду за собою. Втім, за складом, за прізвищами виконавців ворскляни, безперечно - у топ-квартеті чемпіонату. Інша справа - гра команди...

Вже на п’ятій хвилині гарну нагоду забити втратив Денис Васін: після прострілу партнера з лівого флангу він без обробки пробив вище воріт метрів з 12-ти. Потім Деуль якимось дивом не влучив у ворота Непогодова після вдалої контратаки. У другому таймі гра особливо не змінилася. Було багато боротьби в центрі поля, чимало браку, який відверто дратував, мінімум нестандартних ходів і красивих комбінацій. "Ворскла" навіть встигла пропустити з офсайду, але створити щось біля воріт Паьківа довго не могла. У гостей ще по одному шансу мали Денис Васін та Максим Каленчук — Непогодов діяв надійно. А от на 72-й хвилині вже Юрій Паньків продемонстрував свою майстерність після небезпечного удару Младена Бартуловича.

Безбарвна нічия без голів та особливих емоцій.

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.