ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:01 23.08


Юрій Шаповалов бореться за медаль чемпіонату України з міні-ралі

Відбувся четвертий етап чемпіонату України з міні-ралі - "Куяльник", за підсумками якого визначилися головні претенденти на нагороди у сезоні 2016 року.

За підсумками чотирьох етапів у генеральній класифікації сезону з міні-ралі як в абсолюті (76 учасників), так і в окремому заліку у класі Р8 кременчужанин Юрій Шаповалов (він був чемпіоном України з класичного авторалі 2008 року) перебуває на третій позиції - 16 очок. На першому етапі наш земляк був четвертим, на другому - третім, на третьому - не виступав, на четвертому він фінішував четвертим). В абсолюті генеральної класифікації Шаповалова випереджають Руслан Топор (Одеса) - 30 очок і Володимир Петренко (Київ) - 19 очок.

А тим часом боротьба за нагороди у чемпіонаті України з міні-ралі розгорнулася на двох фронтах: на самих дистанціях та у кабінетах. Наприкінці сезону в організаторів змагань зненацька виникла проблема - проводити всі шість етапів чи обмежитися тільки п'ятьма етапами. Кількість прихильників різних варіантів приблизно однакова. Найближчим часом буде прийнято остаточне рішення.

спорт, раллі

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.