ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:03 23.08


Установили меморіальну дошку полтавському бійцю, після загибелі якого оголосили початок АТО

Сьогодні, 23 серпня, у Полтаві відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО Геннадію Біліченку. Після загибелі захисника Україна оголосила про початок Антитерористичної операції.

Ушанувати пам’ять зібралися представники місцевої влади, члени родини та небайдужі полтавці.

Війна вривається в твоє життя і кардинально його змінює. Тоді ми навіть не могли уявити, що у нас буде війна. Що відкриватимуть сотні меморіальних дошок загиблим. Наші хлопці не мають права бути забутими

– розповіла Наталія Біліченко, дружина полеглого бійця.

Геннадій Біліченко мав звання капітана. Працював у спецпідрозділі "Альфа" Служби безпеки України. Загинув Геннадій Біліченко, виконуючи бойове завдання під Слов’янськом. Близько 9:00 ранку 13 квітня 2014 року автомобіль з бійцями "Альфи", під командуванням Біліченка, прямуваав для охорони адміністративних будівель від проросійських активістів у місто Слов’янськ. Потрапив в засідку, влаштовану сепаратистими. В ході запеклої перестрілки Геннадій Біліченко загинув, ще кілька спецназівців отримали поранення.

У той же день в.о. Президента України Олександр Турчинов заявив про початок АТО в Донбасі. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно), пише "Трибуна".

пам'ять, вшанування, дошка, Біліченко

За темою:

  • Сімох військовослужбовців із Полтавщини нагородили посмертно
  • Пішов із життя відомий полтавський журналіст
  • У Полтаві пошкодили інформаційну дошку Джохару Дудаєву
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.