ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:31 23.08


За бійку в парку троє полтавців отримали звільнення від покарання

За бійку поблизу кінотеатру "Колос" у серпні 2014 року троє полтавців отримали три роки обмеження волі, але від покарання їх звільнили з випробуванням.

Октябрським районним судом міста Полтави розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням трьох місцевих жителів, які в серпні 2014 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у громадському місці, в парку поблизу кінотеатру "Колос", що розташований по вул. Гоголя в м. Полтаві, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, спричинили потерпілому тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Як повідомила прокурор Полтавської місцевої прокуратури Юлія Дрємайлова, завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення, за результатами судового розгляду вироком суду вказаних осіб визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.296 КК України (хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб) та ч.1 ст.122 КК України (умисному спричиненні середньої тяжкості тілесних ушкоджень). Виходячи із загальних засад призначення покарання, суд прийшов до висновку, що необхідним і достатнім для виправлення обвинувачених та попередження вчинення ними нових злочинів є покарання у виді трьох років обмеження волі.

Крім цього, з урахуванням характеристики обвинувачених, останніх звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням.
Не погоджуючись з рішенням суду, стороною захисту оскаржено вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Ухвалою Апеляційного суду Полтавської області вирок в частині призначення покарання залишено без змін.

хуліганство, суд, покарання

За темою:

  • У Полтаві чоловік погрожував перехожим пістолетом
  • За образливі пости у Facebook кременчужанку викликали до суду
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.