ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:46 23.08


Дві команди з Полтави планують грати у баскетбольній жіночій вищій лізі

Незабаром стартує чемпіонат України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги, в якому (у це важко повірити, але все до цього йде) уперше в історії виступатимуть дві команди з Полтави!

Цю справді сенсаційну новину в ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту повідомив президент Полтавської обласної федерації баскетболу Сергій Ломан.

Уже дві команди з Полтави заплатили вступний внесок для участі у чемпіонаті України у жіночій вищій лізі. Це - "Полтава-Баскет" (тренер - Юлія Старих) та команда (її очолює тренер Анатолій Нещименко), яка ще продовжує "шукати" свою офіційну назву

 - зазначив Сергій Ломан.

Склад команди "Полтава-Баскет" практично не змінився з минулого сезону у першій лізі. За цю команду з Полтави гратиме юна "зірка" - баскетболістка з Бердянська Надія Пелешик, яка виступала за кадетську та юніорську збірні України.

Планується, що обидві полтавські команди гратимуть свої домашні матчі в одному залі - ПНПУ.

Також Сергій Ломан повідомив, що наразі з кадетською (юнаки до 16 років) збірною України почав працювати молодий тренер Володимир Журжій, екс-гравець полтавської команди. Нещодавно Володимир завершив свою 20-річну ігрову кар'єру, під час якої він грав у зірковому складі "Полтава-Баскет" (1997-1999) та інших команд - із Кременчука, Суми, Києва, Черкас, Луцька. Він народився у Кременчуці і є одним із найвідоміших вихованців школи баскетболу Полтавщини. Варто сказати, що Журжій протягом своєї кар'єри завоював у складах різних команд і дивізіонів 14 медалей національних чемпіонатів та кубкових турнірів.

спорт, баскетбол, дівчата

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.