ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:48 24.08


Полтавці завоювали чотири медалі запливу "Марафон через Дніпро"

У Черкасах відбувся 8-й міжнародний заплив "Марафон через Дніпро", в якому учасники долали відстань 10 км з одного берега до іншого.

Активну участь у марафоні взяли полтавці, представники плавального клубу "Скажені карасі". У першості серед чоловіків (41 учасник) краще серед наших земляків виступив Ігор Негребецький, який завоював бронзову медаль у номінації 40-49 років - 2 години 40 хвилин 44 секунди (в абсолютній першості серед чоловіків усіх вікових категорій він був сьомим). Полтавець Максим Яковенко завоював "бронзу" у номінації 30-39 років - 2 години 51 хвилина 42 секунди.

А ось полтавка Світлана Софіянчук у "Марафоні через Дніпро" завоювала дві медалі. Вона стала срібною призеркою в особистій першості серед жінок у номінації 30-39 років, перепливши Дніпро за 3 години 22 хвилини 08 секунд. А потім у складі змішаної команди "Троє у човні" (Світлана Софіянчук, Тетяна Федан і Олександр Недоруба) вона завоювала сенсаційну "бронзу" в естафеті через Дніпро 3х3300 метрів вільним стилем (11 команд). Команда "Троє у човні" фінішувала із підсумковим результатом - 3 години 09 хвилин 06 секунд, програвши тільки двом суто чоловічим командам із Черкас.

спорт, плавання

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.