ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:45 24.08


Полтавські "Пацаніто" виграли стрітбольну "Булаву"

У Харкові відбулися фінальні турніри сезону-2016 УСЛ (Української стрітбольної ліги), в яких у баскетболі "3х3" команди з Полтави у першостях серед чоловіків вели боротьбу за медалі в усіх трьох номінаціях.

Чемпіонами УСЛ серед юнаків (15-18 років) стала команда з Полтави "Пацаніто", у складі якої грали: Павло Бонєв, Богдан Степанченко, Ігор Сергєєв і Володимир Міщенко. Окрім золотих медалей полтавців нагородили головним трофеєм УСЛ - "Булавою".
У Харкові "Пацаніто" перемогли в усіх матчах: "Буку" (Чернівці) - 8:6, "One shot One heat" - 11:7, "Шпинат" - 7:5, у півфіналі - "Sasamba" (Харків) - 11:3. У фіналі полтавці знову зустрілися з юнаками із Чернівців і знову перемогли їх - 15:7. Команді "Пацаніто" пророкують велике майбутнє, адже вони настільки молоді, що зможуть грати у номінації 15-18 років й наступного сезону.

Срібні медалі чемпіонату УСЛ у чоловічій номінації "Оупен" (всі бажаючи) завоювала команда "Малюки" (Полтава). Наші земляки з другого місця у групі вийшли до півфіналу, в якому перемогли у впертому протистоянні команду "Півкіло і Ляля" - 10:9. А от у фіналі полтавці програли команді "Бережи шухляду" (Харків) - 9:15. Срібними призерами стали полтавські "малюки"  Ігор Бугаєвський, Роман Бондар, Сергій Почтовик і Дмитро Письменний.

У найпрестижнішій категорії "Дженерал" (фіналісти - переможці відбіркових турнірів) команда "Діти" (Полтава) зупинилася в одному кроці від півфіналу, програвши чвертьфінальний матч. "Діти" перемогли у своїй групі, здобувши три перемоги. В 1/8 фіналу полтавці перемогли команду "Смерть у чебуречній" - 10:7, але у чвертьфіналі програли київському "Кілограму" - 9:11. У складі "Дітей" виступали: Костянтин Мегидей, Дмитро Шевченко, Сергій Зайцев та Олексій Жарков.

Полтавські команди настільки гарно виступили у фінальних турнірах, що якби тут був командний залік, то баскетболісти з Полтави, певно, могли би бути у трійці кращих у загальнокомандному заліку фіналу чемпіонату УСЛ.

спорт, стрітбол

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.