ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:26 25.08


На Полтавщині знову сталася ДТП із п'яним водієм

23 серпня о 19-й годині сталася ДТП на проїзді Ярославському в Кременчуці. Водій за кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Автомобіль "Mitsubishi Lancer" їхав проїздом 40 років ДАІ, повертав праворуч та наїхав на дорожню огорожу. Кременчуцькі патрульні помітили, що 58-річний водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння, проте від перевірки наявності алкоголю в крові цей громадянин відмовився в присутності двох свідків. На нього склали два протоколи за порушення ПДР та керування транспортом у стані сп’яніння.

А вночі в цьому ж місті затримали ще чотирьох п'яних водіїв.

Перший випадок трапився 24 серпня, близько 22-ї години. За порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили мотоцикл ІЖ-Ю. При перевірці документів у 28-річного водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка алкотестером це підтвердила, результат – 0,98 проміле.

На мотоцикліста склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортом у стані сп’яніння). Також ще три протоколи за статтею 130 КУпАП склали на водіїв "ВАЗ-21124", "Opel Vectra" та "BMW 740i".

ДТП, аварія, поліція, алкоголь

За темою:

  • Біля Кобеляк сталася розгерметизація газопроводу
  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.