ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:45 25.08


Санжар Турсунов повернувся у "Ворсклу"

Перший віце-президент ФК "Ворскла" Олег Лисак і Санжар Турсунов сьогодні поставили підписи під річним контрактом. Футболіст збірної Узбекистану повернувся до Полтави після піврічного "відрядження" до Катару.

Півроку провівши в Катарі, сьогодні Санжар Турсунов разом із дружиною та маленькою донечкою прилетіли до міжнародного аеропорту Харкова, де родину Турсунових уже чекав клубний мікроавтобус ворсклян. На час, доки не знайдеться житло, Санжар із родиною оселилися в одному з полтавських готелів.

29-річний узбецький півзахисник не приховує, що скучив за містом, де його любили, і яке він любив сам, інформує прес-служба ворсклян. 

Коли я отримав запрошення від клубу з Дохи, ми саме були на тренувальних зборах у Туреччині, тому я не зміг належним чином попрощатися з полтавськими уболівальниками. Добре, що зараз є привід сказати їм "привіт" і поспілкуватися. Та попереду ще багато роботи. Мене переповнює бажання якомога швидше допомогти моїй команді

 - сказав Санжар Турсунов клубному сайту біло-зелених.

Поки що немає офіційної інформації щодо фінансової складової переходу Турсунова до "Ворскли" з катарського клубу, проте вже відомо, що завтра гравця заявлять для участі в офіційних матчах. І він зможе вже у суботу грати проти "Динамо" у Києві.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Турсунов

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.