ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:47 26.08


Збірну Полтавщини з регбі-7 "проекзаменував" суперклуб

У Хмельницькому відбувся турнір Кубка України з регбі-7, в якому виступила збірна Полтавщини, створена на базі кременчуцького клубу "Бастіон".

Наші земляки, які виступають у вищій лізі, ризикнули позмагатися у Хмельницькому з командами вітчизняної регбійної Суперліги. Чого не можна сказати про інші українські команди. Турнір було розраховано на 12 команд-учасниць, однак три команди нижчого дивізіону так і не вийшли на старт.

Наші земляки - вийшли! І вже у першій грі (група "А") зустрілися з українським суперклубом - харківським "Олімпом" (10-разовим чемпіоном України з регбі, 7-разовим чемпіоном із регбі-7 та багаторазовим володарем Кубка України). Результат відповідний - 0:67.

В інших матчах наші земляки, хоча й програли, але виглядали практично на рівних. У другому матчі (група "А") збірна Полтавщини програла "Поділлю" (Хмельницький) - 7:26, у матчі за 8-е місце - іншій команді з Хмельницького - "Піратам" (5:10).

Завдяки неоціненому досвіду, здобутому у Хмельницькому, наші земляки-регбісти з оптимізмом дивляться у майбутнє, адже вони усвідомили, що і як треба робити для подальшого прогресу.

Протягом останнього тижня "Олімп" (Харків) завоював одразу два Кубки України - спочатку із регбі-15, а потім - із регбі-7, перемігши у Хмельницькому у фінальному матчі "Evolution7s" (Хмельницький) - 19:5.

спорт, регбі

За темою:

  • Приватний громадський транспорт у Полтаві перевіряють на наявність валідаторів
  • З нагоди Дня фізичної культури у Полтаві відзначили понад сто спортсменів
  • Ворскляни не змогли здолати "Рух". ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :









    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.