ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:37 26.08


Полтавські клуби першої ліги дружно програли домашні матчі

26 серпня відбулся матчі 6-го туру першості України з футболу серед команд першої ліги. Представники Полтавщини - ФК "Полтава" та "Гірник-Спорт" грали вдома - і програли з однаковим рахунком - 0:2.

ФК Полтава - Миколаїв - 0:2

Голи: Берко 49, Саркісян 90+2 (пен.)

Полтавці провели черговий безбарвний матч, створивши за 90 хвилин гри три цікавих моменти біля воріт Романа Чумака, екс-голкіпера "Ворскли" та "Кременя". Найкращий шанс вразити ворота гостей мав у другому таймі захисник полтавців Ковтун, який після кутового бив головою, проте Чумак у стрибку врятував свою команду, продемонструвавши чудову реакцію.

Перший гол Берко забив після передачі з правого флангу, вдало в один дотик підставивши ногу. А вже у компенсований час гості отримали право на пенальті. "Вирок" чітко виконав Саркісян.

У складі гостей варто відзначити ще одного нашого земляка - Віталія Момота, який діяв в опорній зоні.

Гірник-Спорт - Геліос - 0:2

Голи: Лобойко 47, Івашко 74.

За схожим сценарієм був зіграний матч у Горішніх Плавнях. Також "суха" нічия до перерви і швидкий гол у ворота господарів на початку другого тайму. Цікаво, що у складі харківської команди забивали гравці, які пограли у Полтаві. Лобойко свого часу не зміг закріпитися у "Ворсклі", а Івашка, який у середині другого тайму відзначився другим голом, чудово пам'ятають уболівальники ФК "Полтава".

Після шести турів представники Полтавщини далеко від лідерів: полтавці на 11 місці (7 очок), "гірники" - на 15-му (4).

Свої наступні матчі клуби першої ліги проведуть 3 вересня. Полтавці гратимуть цього дня у Охтирці, а команда Ігоря Жабченка - в Чернівцях.

 

спорт, футбол, ФК Полтава, ФК Гірник-Спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.