ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 28.08


Вночі на Полтавщині "Форд" убив трьох юнаків

До чергової частини Лубенського відділення поліції сьогодні близько другої години від невідомої особи надійшло повідомлення про те що в селі Тарандинці Лубенського району сталася трагічна ДТП.

При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що на перехресті доріг із села Тарандинці до села Губське Лубенського району невідома особа на авто здійснила смертельний наїзд на трьох місцевих юнаків, двом із яких виповнилося 18 років, один – 17-річний...

Водій-убивця з місця пригоди зник. Поліція ввела оперативний план "Перехват". Під час проведення розшукових заходів за півтора кілометра від місця трагедії було виявлено підозрілий автомобіль марки "Форд Транзит" білого кольору зі значними пошкодженнями передньої частини транспортного засобу. Водія в автомобілі не було. На місці працюють криміналісти.
Наразі, як повідомляє прес-служба обласної поліції, проводяться відповідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення особи, яка керувала автівкою та детальних обставин скоєного злочину.

ДТП, Лубенщина, поліція, смерть

За темою:

  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У Полтаві легковик збив пішохода
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.