ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:31 28.08


На Полтавщині звільняють керівників управління рибоохорони

Держрибагентство ініціює звільнення керівників рибоохорони та ліквідацію територіальних органів по всій Україні. Йдеться про Полтавську, Вінницьку, Волинську, Донецьку, Закарпатську, Запорізьку, Житомирську, Львівську, Миколаївську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську, Чернівецьку області.

А починаючи з травня 2016 відомство загалом ініціювало звільнення всіх керівників рибоохорони у територіальних органах, яких у підпорядкуванні відомства 29.
Держрибагентство продовжує процес створення нового рибоохоронного патруля у всіх регіонах України відповідно до плану та Концепції реформування рибного господарства України. Необхідною складовою є завершення процедури ліквідації діючих територіальних управлінь охорони, використання і відтворення  водних біоресурсів  (терорганів рибоохорони) та звільнення їх керівників.

Конкурс на посади начальників територіальних управлінь рибоохоронного патруля  буде оголошено вже на початку вересня, наразі закінчуємо останні бюрократичні процедури
- повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.
Рибні патрульні будуть набрані на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації у європейських експертів, а також будуть оснащені сучасною технікою. Перший в Україні рибоохоронний патруль розпочав роботу у червні 2016 року на Київщині.

екологія, патруль, рибоохорона

За темою:

  • Забруднення Псла на Кременчуччині: екологічна катастрофа
  • Демонтовані у Полтаві пам’ятники передали до музею
  • Став відомим рівень забруднення атмосферного повітря в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.