ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:32 29.08


Дорогу "Полтава-Лубни" продовжать ремонтувати лише навесні

У Державному агентстві автомобільних доріг України "Укравтодор" відбулася чергова нарада щодо створення комісії для визначення обсягів виконаних та незакінчених робіт на ділянці "Лубни-Полтава".

У нараді взяли участь начальник Служби Володимир Трояновський разом із своїми заступниками з будівництва та експлуатаційного утримання, – повідомив прес-секретар Служби автомобільних доріг у Полтавській області Павло Васильєв.

На засіданні "Укравтодору" в Києві вирішили створити комісію, під час якої інженери-резиденти прорахують, на скільки відсотків за ці три роки виконані роботи, та складуть акти незавершених робіт. Після цього визначать тендерну складову, щоб оголосити новий тендер. Поки проведуть новий тендер, поки завезуть техніку, це в кращому випадку навесні наступного року можуть продовжитися ремонтні роботи з реконструкції ділянки "Полтава–Лубни"

− зазначив він.

За його словами, експертна комісія, яка буде складатися з представників Служби автомобільних доріг та інженерів-резидентів ІРД, проведе оцінку виконаних робіт.

Також комісія визначить першочергові заходи для забезпечення безпеки дорожнього руху на незакінчених ділянках дороги та підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 роках.

Протягом останніх півроку знайти компроміс і продовжити ремонтні роботи спільно з італійською компанією "Todini" не змогли, тому розірвали контракт.

Нагадаємо, контракт із "Todini" був укладений у січні 2013 року спільно зі Світовим банком. Останнім терміном завершення робіт було 30 липня 2016 року.

Реконструкція ділянки "Полтава–Лубни" автомобільної дороги М-03 "Київ − Харків − Довжанський" три роки виконувалася в межах спільного зі Світовим банком Другого проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху.

Загальна вартість робіт із будівництва та реконструкції на двох ділянках становила 250,5 млн доларів США, пишуть "Новини Полтавщини".

дороги, ремонт

За темою:

  • Полтавці найчастіше скаржаться на якість доріг
  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.