ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:31 29.08


Розгляд справи Кернеса перенесли через операцію у Тель-Авіві

Сьогодні, після майже двомісячної перерви, у стінах Київського районного суду Полтави мало бути продовжено розгляд справи Геннадія Кернеса. Але засідання не відбулося, так як саме сьогодні у клініці Тель-Авіва харківському міському голові проводять складну операцію.

Саме сьогодні в одній з клінік Тель-Авіва Геннадію Адольфовичу проводять важку операцію. Він попередньо подав клопотання про це та попередив всіх учасників засідання

- повідомила адвокат Геннадія Кернеса Юлія Плетньова.

Суддя А.Антонов назначив нову дату розгляду справи. Тож суд відбудеться через місяць - 26 вересня. Захист Г.Кернеса залишився таким рішенням цілком задоволений, адже цей термін достатній для реабілітації Геннадія Кернеса та можливості його транспортування у Полтаву.

Додамо що останнього разу Геннадій Кернес на суді у Полтаві був присутній 4 липня. Тоді засідання тривало менше години, а свідчення давали троє свідків, співробітників ресторану Макдональдс.

Тоді ж Г.Кернес зробив заяву, що 18 липня за кордоном йому зроблять операцію, після якої буде двотижневий реабілітаційний період. З цієї причини наступне засідання так і не відбулося, а розгляд справи перенесли на 29 серпня.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури України Г.Кернесу було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

Кернес, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.