ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:02 30.08


Герой АТО з Кременчука став фіналістом міжнародного турніру з боксу

У місті Вараш (Рівненська обл.) відбувся ХХХ міжнародний турнір із боксу, присвячений пам’яті легендарного розвідника Миколи Кузнєцова. Одним із його героїв став наш земляк Артем Усик.

У ювілейному турнірі, в якому змагалися спортсмени з України, Білорусі та Молдови, боксери Полтавщини завоювали чотири медалі - по дві срібні та бронзові. Один із призерів - легендарна особистість, майстер спорту Артем Усик (до 91 кг). У 2013 році він був бронзовим призером чемпіонату України. У 2014 році, з початком АТО, тоді 21-річний кременчужанин воював на передовій у складі підрозділів Нацгвардії. Під час одного із мінометних обстрілів Артем виніс на собі двох бійців (один із них - нині підполковник Нацгвардії), яким згодом урятували життя.

Цього разу у фіналі міжнародного турніру Артем Усик програв Рамазану Муслімову (Харківська обл.)

Друге срібло в активі нашого земляка Віталія Покуляка (понад 91 кг), який у фіналі програв Ігорю Шевадзуцькому (Дніпропетровська обл.) - 1:2. Саме Шевадзуцький (колишній член команди "Українські отамани") отримав звання кращого боксера турніру та був нагороджений Кубком імені Миколи Фрідмана, який вручив син відомого атомщика Денис.

Ігор Шевадзуцький після турніру сказав, що багато боксерів засуговували на визнання.

Чесно кажучи, здивований, що кращим боксером визнали мене. На турнірі боксували багато достойних спортсменів, тому дуже вдячний, що саме я удостоєний цього звання. Якщо говорити про фінал, то він був не з легких. Моїм суперником був перспективний боксер Віталій Покуляк із Полтави. Бій вийшов видовищним. Хочу побажати усім вболівальникам миру, світлого неба над головою, душевного тепла і удачі

- резюмував Шевадзуцький.

Дві бронзові медалі в активі наших земляків: майстра спорту міжнародного класу Дмитра Грінченка (до 69 кг) - у півфіналі він програв Олександру Стрілецькому (Чернівецька обл.) та кандидата у майстри спорту Всеволода Сліпченка (до 75 кг), який у півфіналі програв Миколі Жижняку (Чернівецька обл.).


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.