ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:20 30.08


У Полтаві дитина випала з третього поверху. ВІДЕО

У Полтаві з вікна випав маленький хлопчик. Дитина вибралася на підвіконня та вивалилася з третього поверху. Лікарі говорять: це вже другий випадок нинішнього літа.

Нога цього чотирирічного хлопчика – на витяжці. Останні дні літа та перші осені він проведе лежачи. Кілька днів тому дитина вилізла на вікно, обперлася об антимоскітну сітку і разом із нею впала донизу - з третього поверху. Зламана шийка стегна – з таким діагнозом нині хлопчика лікують в дитячій травматології.

Мама не хоче говорити про те, що трапилося. Лікарі ж, навпаки, – просять розголосу, бо зізнаються: є погана традиція, за якою такі випадки притягують інші. Й іншого разу це може бути не третій, а тринадцятий поверх.
Щоліта одна, дві або й три дитини у Полтаві випадають із вікон, озвучує свої підрахунки лікар Микола Гриценко. Нинішнього літа – це другий випадок. Дитина, яка випала з вікна раніше, отримала тяжку черепно-мозкову травму, і медики доклали багато зусиль, аби врятувати її. На щастя, кажуть медики, у Полтаві донині діти, які випадали з вікон, залишались живі.

Подробиці - у репортажі студії "Місто"

діти, пригода, лікарня

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.