ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:02 31.08


Полтавці зібрали канцтовари для дітей із соціально незахищених сімей

Понад чотири тижні тривала акція по збору канцтоварів для дітей-переселенців і дітей із соціально незахищених сімей — "Портфелик добра". 29 серпня організатори передали зібрані канцтовари ГО "КримSOS".

Акція "Портфелик добра" — ініціатива автоцентру "Автохімкомплект". Її головною метою було допомогти дітям-переселенцям і дітям з соціально незахищених сімей зібратися до школи.

Протягом 4 тижнів полтавці приносили в місце збору ручки, щоденники, кольорові олівці, альбоми для малювання. Але найчастіше мешканці міста приносили зошити — їх назбиралося більше 300 штук.

Долучилися до акції і представники громадських організацій, чиновники, політики. Всі учасники акції наголошують на тому наскільки важливо зараз підтримати родини, які постраждали в результаті війни і потребують допомоги.

Організатори також долучилися до акції "Портфелик добра". Вони впевнені, що просто організувати збір канцтоварів недостатньо, і тому також вирішили зробити свій внесок в загальну добру справу.

Передача зібраних канцтоварів громадській організації "КримSOS" відбулася 29 серпня в самому автоцентрі "Автохімкомплект". До 1 вересня працівники ГО розподілять зібрані канцтовари між сім'ями з Полтавської, Сумської та Черкаської областей.

допомога, діти

За темою:

  • На Полтавщині відкрили пункти збору "гуманітарки" для харків'ян
  • У Полтаві відкрили триповерховий реабілітаційний центр для поранених
  • Волонтери організували збір коштів для родини загиблої від ракетного удару
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.