ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:36 31.08


Мати травмованої на гірці дитини судиться з кременчуцькою міськрадою

Мати 6-річної дівчинки, яка застрягла на дитячій гірці 29 липня, судиться з владою Кременчука. Про це на сесії міськради розповів депутат Олександр Кальченко.

Як з'ясувалося, суд в першій інстанції кременчужанка виграла, але мерія продовжує судову тяганину у вищих судових інстанціях.

Нагадаємо, що на дитячому майданчику на вулиці Лесі Українки дівчинку визволяли рятувальники: нога дитини застрягла в старій дитячій гірці, дівчинка отримала травму.

Кальченко повідомив, що дитячі та спортивні майданчики в Кременчуці не мають господарів. Він заявив, що звертався в прокуратуру, яка через суд зобов'язала міськраду провести інвентаризацію майданчиків.

Олександр Кальченко зажадав до 1 листопада провести цю інвентаризацію. А також розробити і запровадити спеціальну програму їх утримання і в 2017 році відремонтувати. Запит депутата колеги підтримали.

Майданчики виявилися "безгоспними" після того, як в 2008 році виконком затвердив тарифи на експлуатаційні витрати для багатоквартирних будинків. Щоб знизити тариф на громадських слуханнях прийняли рішення виключити з тарифу витрати на утримання дитячих майданчиків, - стверджує видання "Телеграф".

Кременчук, суд, гірка

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.