ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:02 31.08


У Полтаві адвокат погрожувала у суді побрити наголо журналістку

30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали - Марина Розанова, погрожувала журналістці "ГромадськеТБ.Полтава" Ользі Дудці.

Про це повідомляє онлайн-видання "Полтавщина", яке цитує Інститут масової інформації.

Як пише видання, Розанова підбігла до журналістки після судового засідання в коридорі, схопила її за руку і сказала: "Я побрию тебе наголо, якщо ти в інтернеті опублікуєш мою фотографію".

Також вона погрожувала Ользі Дудці, що подасть на неї до суду, а у журналістки не вистачить зарплати, щоби з нею судитися.

Погрожували також журналісту "Полтавщини", де, власне, й розміщена фотографія скандальної адвокатки. Як пише видання, поза залою суду, уникаючи інших свідків, батько підозрюваного сказав журналісту "Полтавщини", що засуне йому фотоапарат в "ж…".

Судове засідання стосувалося розгляду справи 25-річного полтавця, якого підозрюють у вбивстві свого товариша. 30 грудня 2015 року в день на вулиці Калініна невідомий зробив три постріли із травматичної зброї в голову чоловіку. Поранений від отриманих травм помер у лікарні. Невдовзі поліція затримала чоловіка, якого і підозрює у вбивстві полтавця. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

Наразі підозрюваного тримають під вартою, поки не завершилося слідство, попередньо це триватиме до 2 листопада.

суд, погрози

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.