ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:01 01.09


Збірна Полтавщини на Ворсклі виграла командний чемпіонат України з веслування. ВІДЕО

У Полтаві уже традиційно відбувся командний чемпіонат України з веслування на каное та байдарках, за підсумками якого вже не перший рік поспіль перемогу здобула збірна Полтавщини.

У командному заліку веслувальники нашої області набрали 1478 очок, на другому місці - Вінницька (1168), на третьому - Херсонська (1084) області.

В індивідуальних номерах програми командного чемпіонату України веслувальники Полтавщини вибороли 10 перших місць. Полтавець Олег Боровик п'ять разів - у складах різних екіпажів фінішував першим з веслування на каное. Він перемагав: на каное-одиночці (200 метрів); на каное-двійці (200 м) - з полтавцем Денисом Камериловим; на каное-двійці (500 м) - з волинянином Олександром Шеметилом; та ще двічі у складах збірної Полтавщини на каное-четвірках (200 і 500 м) - разом із Артемом Баландіним, Владиславом Дігтярем, Денисом Камериловим і Дмитром Загнієм.

Також дві перемоги до активу збірної Полтавщини принесли веслувальники на каное-одиночках: Едуард Шеметило (1000 метрів) і Олександр Сівков (500 метрів).

Жіноча "ескадра" збірної Полтавщини відзначилася трьома перемогами з веслування на байдарках. Двічі на байдарці-четвірці (дистанції - 200 і 500 метрів) перемагав екіпаж у складі: Катерина Писаренко, Катерина Сидорук, Діана Танько і Катерина Чебанюк. Крім того Катерина Сидорук у парі з Діаною Танько були сильнішими на байдарці-двійці (1000 метрів).

спорт, веслування

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.