ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 02.09


Полтавець завоював "золото" чемпіонату світу з пауерліфтингу

У місті Щирк (Польща) триває чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юнаків, дівчат та юніорів, в якому у складі юнацької збірної України блискуче виступив полтавець Богдан Костов.

1 вересня наш земляк став чемпіоном світу серед юнаків у ваговій категорії до 93 кг за сумою триборства з підсумковим результатом - 737,5 кг. При цьому полтавець завоював ще три "малі" медалі у кожній із трьох окремих вправ: дві золоті - у присіданні зі штангою (270,0 кг) і становій тязі (290,0 кг) та бронзову - у жимі лежачи (177,5 кг). Й у жимі наш земляк міг би перемогти, але в останньому, третьому підході він не одужав 182,5 кг.
У сумі триборства Богдан Костов випередив срібного призера Роджера Логана (США) - 722,5 кг та бронзового призера Войцеха Групінські (Польща) - 702,5 кг.
Розв'язка тут настала в останній вправі - становій тязі. Після двох вправ (присідання та жиму лежачи) Богдан Костов лідирував із перевагою всього у 5,0 кг, у тязі він додав ще плюс 10,0 кг й фінішував у триборстві з перевагою над срібним призером - американцем - у 15,0 кг.

спорт, пауерліфтинг, Костов

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.