ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:55 02.09


ДТП на Полтавщині забрала життя трьох людей. ВІДЕО

Чергова жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася 1 вересня, близько 18:20, в селі Поділ, що у Великобагачанському районі, по трасі Київ-Харків.

За попередніми даними поліцією Полтавщини встановлено, що вчора ввечері від села Красногорівка у напрямку Решетилівки рухався автомобіль марки "Мercedes Benz" із напівпричепом, під керуванням 53-річного водія. В той час позаду за ним у попутному напрямку рухався автомобіль марки DAF із напівпричепом під керуванням 25-річного водія. Останній, проїжджаючи в районі села Поділ, не витримав безпечної дистанції до автомобіля, що рухався попереду та врізався в задню частину напівпричепа автомобіля "Мercedes". Після чого автомобіль марки DAF відкинуло на зустрічну смугу для руху, де й відбулося страшне зіткнення з зустрічним автомобілем марки DAF під керуванням 49-річного водія, що рухався в межах своєї смуги у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП водій автомобіля DAF (що їхав у напрямку Києва) був доставлений до Великобагачанської райлікарні, де через годину від отриманих травм помер. Водій та пасажир іншої вантажівки загинули на місці пригоди.
Нагадаємо, за кілька годин до цієї аварії сталася ще одна, біля села Чапаєвка, також на трасі Київ-Харків.

ДТП, аварія, поліція, смерть, Велика Багачка, Поділ

За темою:

  • На Полтавщині у ДТП із мотоциклом постраждали троє людей
  • Засліпило сонце: у Полтаві на пішохідному переході збили пенсіонерку
  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.