ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:45 02.09


Ляльковий театр у Полтаві відкриває 79-й сезон

Полтавський академічний обласний театр ляльок запрошує полтавців у суботу, третього вересня, на відкриття 79-го театрального сезону та перегляд прем'єрної вистави “Котигорошко”.

Полтавський академічний обласний театр ляльок запрошує полтавців завтра на перегляд прем'єрної вистави “Котигорошко”, що відбудеться об 11:00 (перед початком вистави буде театральний карнавал).
79-й рік поспіль у Полтаві гостинно відчиняє свої двері у чарівний світ мрій, фантазій і цікавих історій ляльковий театр. Для дітей він є тією країною, де відбуваються дива і здійснюються найзаповітніші бажання. Саме з театром ляльок у багатьох полтавців пов'язані милі і дорогі серцю спогади з дитинства. Тут завжди відчувається святкова атмосфера, а добро і радість наповнює серце кожного, хто хоча б раз прийшов у театр. На виставах лялькарів виросло декілька поколінь. Ставши дорослими, колишні глядачі з радістю поспішають на зустріч із давніми друзями, привівши за руку вже своїх дітей, щоб познайомити їх із світом казки і його героями.

Театр ляльок у Полтаві - один із найстаріших театрів на Україні. Його довга історія пов'язана з іменами провідних акторів і режисерів–лялькарів України та Росії. Полтавський театр ляльок має багатий і різноплановий репертуар, в який входить драматургія українських і світових класиків, національний фольклор, твори сучасних авторів.

культура, мистецтво, ляльковий театр, прем'єра

За темою:

  • Полтавська вистава очолила рейтинг Forbes за кількістю аншлагів
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.