ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:36 03.09


Молоді вчені Полтави претендують на Премію Президента України

Відбувся відбір кандидатів на здобуття "Премії Президента України для молодих вчених" 2016 року, який вдало пройшли три наукові роботи молодих вчених із Полтави.

Серед них - дві наукові роботи у галузі "Фізико-технічні і математичні науки".  Роботу "Моделі та методи оптимального розподілу мережних ресурсів безпровідних телекомунікаційних систем" доктора технічних наук С.В. Гаркуші представлено на здобуття премії Полтавським університетом економіки та торгівлі.
Роботу "Конструкції для енергоефективного відновлення забудови, постраждалої від надзвичайних ситуацій" авторів - О.П. Воскобійник (доктор технічних наук), В.В. Вірченко (кандидат технічних наук) і С.П. Сівіцької (кандидат економічних наук) - представлено Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка.
У галузі "Соціальні і гуманітарні науки" конкурсний відбір уже пройшла робота "Населення Гетьманщини XVIII ст.: соціально-демографічна історія" кандидата історичних наук І.О. Сердюка, яка представлена Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г.Короленка.

Наразі на сайті Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки триває період публічного обговорення наукових робіт учених, які претендують на здобуття Премії Президента України для молодих вчених.

премія, Президент, наука

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.