ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 04.09


У Полтаві впроваджено пілотний проект щодо надання пільг учасникам АТО

Мешканці Подільського району Полтави - учасники АТО - не стоять у чергах на отримання законних пільг в обслуговуючих організаціях, всі їхні проблеми вирішуються у відповідному відділі районної ради.

У звіті голови Подільської районної у м. Полтаві ради Вадима Дробитька про свою діяльність за період із 8 грудня 2015 року по 30 серпня 2016 року зокрема говориться:
"На обліку в ЄДАРП перебувають учасники АТО: 6 інвалідів війни, 219 учасників бойових дій, 10 членів сімей загиблих. У Подільському районі впроваджено пілотний проект щодо надання пільг учасникам АТО. Усі необхідні документи учасник АТО заповнює безпосередньо у відділі, а потім управління виготовляє копії необхідних документів, формує справи і направляє на організації-надавачі послуг, що позбавляє необхідності учасникам АТО відвідувати організації, стояти в чергах тощо. Пільги надаються з моменту звернення до управління соціального захисту населення. 9 учасників АТО отримали дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд та ведення індивідуального садівництва. 86 земельних ділянок передано учасникам АТО у власність, із них: 25 - для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд; 68 - для індивідуального садівництва"

АТО, допомога, пільги

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.