ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:37 04.09


"Ворскла" перемогла "Олександрію" у товариському матчі. ФОТО

Паузу у чемпіонаті країни з футболу ворскляни заповнили контрольним поєдинком проти олександрійців. Матч відбувся 4 вересня на стадіоні "Ворскла" і завершився перемогою господарів поля - 2:1.

Ворскла - Олександрія - 2:1

Голи: Чеснаков 10, Пилявський 70 - Шендрік 75.
Ворскла (1 тайм): Шуст, Пердута, Ребенок, Дитятьєв, Пилявський, Чеснаков, Загорулько, Кравченко, Турсунов, Бартулович, Коломоєць.
Ворскла (2 тайм): Ткаченко, Сімінін, Даллку-мол., Пилявський (Остапенко 75) Сапай, Ткачук, Скляр, Зарічнюк, гравець на перегляді, Турсунов (Одарюк 68), Загорулько (Мельник 75).
Першими в дебюті гри мали забивати гості, але Богдан Шуст кінчиками пальців змінив напрямок польоту м'яча, перевівши його у стійку. "Ворскла" ж відповіла результативно. Навіс із лівого флангу - і Володимир Чеснаков невідпорно і влучно пробив по воротах - 1:0. Другий небезпечний момент виник у полтавців коли Загорулько пробив із гострого кута, воротар гостей відбив м'яча, а Бартулович намагався зіграти на добиванні - не вийшло.
Перший небезпечний момент у другому таймі створив Турсунов. Санжар сам протягнув м'яч і смачно пробив у ближній кут, але воротар "Олександрії" був на місці. Другий гол прийшов зі стандарту - класним ударом головою відзначився Пилявський - 2:0. Після кутового через п'ять хвилин забили і гості. Гол на рахунку Шендріка - 2:1, інформує прес-служба ворсклян.

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :









Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.