ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:33 05.09


П'яні батьки помітили зникнення доньки лише через чотири години

Дитину знайшли поліцейські цілою і неушкодженою. Батьки ж перебували в стані алкогольного сп'яніння, тому і помітили пропажу шестирічної дочки тільки через чотири години після її зникнення.

Як повідомили в поліції, близько 18-ї години до оперативного чергового відділення поліції №1 телефоном повідомили про те, що в районі 1 міськлікарні невідомий чоловік в нетверезому стані розшукує свою малолітню дочку. На місце виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські хотіли поспілкуватися з людиною і надати йому допомогу в пошуках дочки. Однак незнайомця на місці вже не було.

Знайшли дитину працівники 1 міської клінічної лікарні - вона ходила неподалік закладу. Дівчинка дуже зраділа, коли її привезли у відділення поліції. Всім вона говорила, що поліцейські хороші і сильні, і з ними вона нічого не боїться. Працівники ювенальної поліції погодували дитину і під час гри змогли дізнатися у неї адресу проживання.

Удома, як з'ясувалося по приїзду, ніхто на дівчинку не очікував. Хвіртку дуже довго ніхто не відкривав. Поліцейські припустили, що батьки пішли на пошуки дитини і хотіли повертатися до відділення. Однак урешті двері відкрила мати дівчинки, яка перебувала в нетверезому стані.

Як виявилося, дитина пішла з дому після 14 години, а п'яні батьки помітили зникнення дочки лише близько 18 години.

За неналежний догляд за дитиною, працівниками ювенальної превенції щодо батьків було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей). Крім цього, сім'ю візьмуть на облік, і працівники поліції постійно відвідуватимуть родину і стежити за належними умовами проживання дитини.

поліція, зникнення, дівчинка

За темою:

  • На Сулі потонув 15-річний хлопець
  • Поліція розшукала неповнолітнього жителя Лютеньки
  • У Полтаві чоловік стріляв під час конфлікту поблизу кафе
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.