ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:12 07.09


19-річний хлопець до смерті побив 35-річного чоловіка

Правоохоронці затримали 19-річного жителя Полтави за побиття двох чоловіків, один з яких помер до прибуття лікарів.

Про це повідомили в прес-службі поліції Полтавської області.

До поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя Полтави, який повідомив, що в селі Розсошенці Полтавського району поблизу дороги лежать двоє чоловіків.

На місце пригоди виїхали слідчо-оперативна група та карета швидкої. Медики констатували смерть одного із чоловіків. Загиблим виявився 35-річний житель Полтавського району. Другий чоловік, віком 29 років, отримав тілесні ушкодження у вигляді саден.

Постраждалий пояснив, що він з товаришем спільно розпивали спиртні напої. Чоловіки перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, і останнє що пам’ятає — бійку з невідомим чоловіком.

Правоохоронці встановили та затримали особу, яка нанесла тілесні ушкодження чоловікам. Ним виявився 19-річний житель обласного центру. Зловмисник ударами рук та ніг наніс тілесні ушкодження постраждалим, від яких один чоловік згодом загинув. Крім того, полтавець забрав мобільні телефони, документи та взуття постраждалих.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України.

поліція, побиття

За темою:

  • На Полтавщині розшукують 30 тисяч чоловіків через неявку до ТЦК
  • На Полтавщині правоохоронці відкрили першу "Зелену кімнату" для роботи з неповнолітніми
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.