ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:12 07.09


У центрі Полтави незабаром перекриють дороги

Через ремонтні роботи на вулицях Остапа Вишні, Олександра Бідного та Раїси Кириченко у Полтаві тимчасово перекриють рух транспорту та обмежать - пішоходів.

У зв’язку з виконанням робіт по прокладанню інженерних мереж на вулицях Олександра Бідного, 5, на вулицях Остапа Вишні та Раїси Кириченко (від перехрестя вулиць Остапа Вишні та В’ячеслава Чорновола до перехрестя вулиць Остапа Вишні, Сінної та Раїси Кириченко та вулиці Раїси Кириченко від перехрестя вулиць Раїси Кириченко та Європейської до перехрестя вулиць Остапа Вишні, Сінної та Раїси Кириченко) буде тимчасово перекрито рух транспортних засобів та пішоходів. Відповідні рішення були прийняті на засіданні виконавчого комітету міськради.

На місцях проведення робіт будуть встановлені дорожні знаки, забезпечено об’їзд транспорту та безпечні умови руху пішоходів, згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою з управлінням патрульної поліції в м. Полтава Департаменту патрульної поліції НП України.

Після закінчення робіт будуть відновлені порушені об’єкти благоустрою у повному обсязі, відновлені рух транспортних засобів та пішоходів на даних вулицях.

ремонт, дороги, поліція

За темою:

  • Ями та вибоїни: полтавські дороги в жахловому стані після ремонту
  • Ремонт серпантину на Червоному Шляху завершать у травні
  • Вісімнадцять вулиць Полтави залишаться без води у перший день квітня
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.