ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:41 07.09


Інформатора ДНР із Полтавщини судитимуть заочно

Прокуратура Полтавської області затвердила і направила до суду для здійснення спеціального судового провадження обвинувальний акт щодо учасника незаконного збройного формування.

Він звинувачується за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України (сприяння діяльності терористичної організації). Про це повідомив начальник управління нагляду в кримінальному провадженні прокуратури області Юрій Кравченко.

Встановлено, що в липні-серпні 2014 року житель Ясинуватої Донецької області за власною ініціативою співпрацював з терористами ДНР.

За допомогою мобільного зв'язку, встановивши контакт із представниками так званого міністерства оборони терористичної організації ДНР, чоловік передавав деталізовані дані про дислокацію військовослужбовців та рух військової техніки Збройних сил України в Червоноармійському (Покровському) і Мар'їнському районах Донецької області

- розповів прокурор.

Оскільки обвинувачений перебуває на непідконтрольній українській владі території і оголошений в розшук, було прийнято рішення про проведення в його відношенні спеціального попереднього розслідування, за результатами якого обвинувальний акт спрямований в Красноармійський районний суд Донецької області для заочного засудження.

прокуратура, ДНР, суд

За темою:

  • На Полтавщині судили жінку, яка вбила вже третю людину
  • Полтавські силовики припинили діяльність трьох цехів із незаконного виготовлення алкоголю
  • Виправдовував збройну агресію рф: обвинуватили кременчужанина
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.