ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:08 08.09


У Полтаві у хлопця вилучили вогнепальну зброю

Чоловік носив пістолет із патронами в спортивній сумці. Правоохоронцям він пояснив, що зброя йому потрібна для самозахисту.

Як розповіли в поліції, чоловік менше року тому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення. За незаконне зберігання зброї суд визначив йому тоді покарання у вигляді позбавлення волі. Однак, незважаючи на всі обставини правопорушення, звільнив його від відбування покарання з випробуванням (засуджений умовно). Хоча на момент затримання випробувальний термін покарання у засудженого ще не закінчився, це не зупинило його від вчинення нового злочину.

Слідчим відділення поліції № 1 міста Полтава відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучено пістолет марки "Ekol Jacol Dual" та набої до нього, вони направлені для проведення експертного дослідження.

За зберігання і носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу Законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

поліція, зброя, кримінал

За темою:

  • У кременчуцькій маршрутці хлопець вистрелив із пістолета
  • Для перереєстрації зброї полтавцям треба витратитись
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.