ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:02 08.09


97 відсотків поліціянтів пройшли переатестацію

Починаючи з 27 липня і протягом 13 днів у Полтаві проходила переатестація правоохоронців третьої категорії. У рамках цього процесу близько двох з половиною тисяч поліцейських повинні були довести свою профпридатність.

Комісії, які більш ніж наполовину складаються з діючих правоохоронців, щодня атестували по 30 чоловік - всіх без винятку поліцейських Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Як і передбачено Інструкцією про проведення атестації, поліцейські пройшли тестування на знання законодавчої бази і тестування на загальні здібності. Результати тестів показали, що майже 80% від загальної кількості поліцейських набрали 50 і більше балів (достатній рівень знань), а близько 70% - більше 60-ти балів з 120-ти можливих.

Далі кожен співробітник пройшов співбесіду. До складу всіх атестаційних комісій входили 2 працівника ГУНП Полтавщини, які вже пройшли атестацію, 1 працівник патрульної поліції і 3 представники громадськості.

Начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління поліції в Полтавській області Сергій Гаврик повідомив:

Рішеннями атестаційних комісій прийнято рішення про звільнення 74-х осіб (3,2% від загальної кількості) і про зниження в посаді - 215 осіб (9,4%). Крім цього, 18% працівників (397 осіб) визнані такими, які відповідають займаним посадам і заслуговують підвищення. Саме ці фахівці будуть призначені на посади керівників, які були звільнені під час попередніх хвиль атестації і на вакантні керівні посади

- зазначив поліціянт.

Раніше переатестацію пройшли правоохоронці другої категорії. Згідно з результатами, 31 правоохоронець з 292 не відповідає займаній посаді і підлягає звільненню. Ще 60 осіб також не відповідають займаній посаді і будуть переведені на нижчу посаду. Відносно 36 правоохоронців, прийнято рішення перевести їх на більш високу посаду.

переатестація, поліція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.