ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:11 08.09


Росіяни в складі ОБСЄ побували на Миргородському аеродромі

Росіяни пробралися до військової частини Миргородської бригади тактичної авіації. Українські військові опір не чинили, бо мусять виконувати міжнародні зобов'язання, йдеться в сюжеті ТСН.

Військо інспектували представники ОБСЄ, в складі делегації були й громадяни РФ. Іноземці відвідували частину в межах Віденського документа, підписаного 2011 року. За ним, кожні 5 років Україна має показувати свою техніку та зброю "для зміцнення довіри і безпеки". Для цього в небо було піднято Су-27, котрий показав фігури вищого пілотажу.

За демонстраційним показом спостерігали понад 60 військових із різних країн світу.

У нас основне – транспарентність, відкритість. Тому росіяни в складі групи бачать те, що і всі країни ОБСЄ. Ми також будемо брати участь у такому ж заході на території Росії. Потім порівняють ОБСЄ, хто з нас відкритіший

- пояснив начальник управління верифікації генштабу ЗСУ Андрій Гудзь.

Нині до України найбільший інтерес із боку країн Європи, Азії та Америки. Не секрет, що військових-іноземців цікавить здатність України тримати удар від потужного сусіда-агресора.

Складно оцінити рівень українських льотчиків, подивившись лише один демонстраційний політ у виконанні одного з найкращих пілотів країни. Але з урахуванням того, як до цього ставляться в Україні – рівень високий. Я переконаний, що свої завдання вони виконають у найкращий спосіб

- прокоментував побачене співробітник центру попередження конфліктів ОБСЄ Робін Мосінкоф.

інспекція, ОБСЄ

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.