ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 08.09


На Полтавщині судили АТОвця за зберігання зброї

У Миргородському районному суді завершився розгляд справи за фактом незаконного зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухонебезпечних речовин.

Як значиться в єдиному реєстрі судових рішень, підсудний, проходячи службу як мобілізований четвертої хвилі часткової мобілізації у військовій частині В4533, що дислокувалася на території Донецької області, в середині березня 2016 на блок-посту в Костянтинівці Донецької області знайшов пістолет "Zoraki-914".

Чоловік вирішив залишити його собі. З цією метою він підібрав його і переніс за місцем дислокації своєї військової частини, під Зайцеве Донецької області, де зберігав його в своїх речах.

Крім цього, в кінці березня 2016 року, в згаданій військовій частині, із ящиків, де зберігалися боєприпаси і вибухові речовини, він узяв 11 патронів калібру 9х18 мм, а також три заряди вибухової речовини (корпусу гранат "Ф-1"), один заряд вибухової речовини (корпус гранати "РГД-5"), з чотирма запалами до вказаних ручних гранат, і зберігав їх при собі за місцем дислокації.

Після демобілізації боєць привіз боєприпаси додому. У суді підсудний повністю визнав свою провину. Суд взяв до уваги щиросерде розкаяння, сприяння слідству і статус учасника бойових дій і визнав підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого ст.263 ч.1 КК України та призначив йому покарання - три роки позбавлення волі.

Згідно зі ст.75 КК України засудженого було звільнено від відбування покарання, за умови, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

зброя, суд, АТО

За темою:

  • У кременчуцькій маршрутці хлопець вистрелив із пістолета
  • Для перереєстрації зброї полтавцям треба витратитись
  • Під час обшуку поліція знайшла ножі, наркотики і набої
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.