ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:48 08.09


Воронченко відзначив свій дебют у складі "Полтави" переможним голом. Жабченко залишає Горішні Плавні

У черговому турі футбольної першості країни серед команд першої ліги ФК "Полтава" вдома переміг одного з фаворитів турніру - "Черкаський Дніпро" - 3:1. А "Гірник-Спорт" у Горішніх Плавнях був розбитий рівненським "Вересом".

ФК Полтава - Черкаський Дніпро - 3:1

Голи: Зеленевич 8, Лісовий 49, Воронченко 90+3 - Парамонов-аг 10.

Команди швидко обмінялися голами - причому забивали виключно полтавці: Зеленевич і Парамонов. На рахунку останнього - курйозний автогол після жахливої помилки воротаря Боня. Втім, голкіпер полтавців надалі не дозволяв собі помилятися і кілька разів рятував свою команду від неприємностей.

На початку другого тайму Лісовий класним ударом зі штрафного вивів полтавців уперед. Але й це було ще не все. Зеленевич став співавтором ще одного голу у ворота екс-кіпера полтавців Кучинського, перегравши опонента на фланзі та віддавши точний пас у центр штрафного майданчика. Свій дебют у складі полтавців Вадим Воронченко відзначив голом після виходу на заміну на 90-й хвилині гри - першим же дотиком до м'яча.

Діями полтавців керував Андрій Завьялов, проте днями на посаду головного тренера команди, за даними з наближених до клубу джерел, стане наставник ФК "Суми" Юрій Ярошенко.

Гірник-Спорт - Верес - 1:6

Голи: Марусич 90-пен. - Герасимець 37, Неплях 48, Борзенко 70, Степанюк 80, Сікорський 87, Волошинович 90+3.

Дебют Олега Баранніка у складі "гірників" завершився для господарів поля повним фіаско. Щоправда, варто зауважити, що з 43-ї хвилини вони грали у меншості після вилучення Гарбара. Втім, шість пропущених голів - аж занадто. Не дивно, що після гри головний тренер Ігор Жабченко заявив про свою відставку.

спорт, футбол, ФК Полтава

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.