ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:18 09.09


Розгляд справи щодо позову судді Струкова на патрульних поліцейських черговий раз перенесли

Сьогодні у стінах Полтавського районного суду мало відбутися засідання щодо позову судді Олександра Струкова на патрульних поліцейських, але засідання перенесли вже вдруге.

Минуле засідання у даній справі відбулося 12 серпня. Тоді на суд не з’явився і сам позивач - Олександр Струков, і один з патрульних поліцейських, тож засідання перенесли на 9 вересня. Але і сьогодні розгляд справи не відбувся. Як пояснили у суді присутнім представникам громадськості та ЗМІ, суддя А.Г. Потетій перебуває у нарадчий кімнаті з приводу попереднього судового засідання, через що не може сьогодні розглядати справу. В результаті наступне засідання відбудеться 22-го вересня.

Нагадаємо, суддя О.Струков вважає протиправними дії патрулної поліції, які 6 червня цього року склали постанову про накладання адміністративного стягнення у розмірі 255 гривень за порушення Струковим правил дорожнього руху. Як повідомляють правоохоронці, автомобіль судді був припаркований у забороненому місці. Втім, з обвинуваченням у порушенні ним ПРД Олександр Струков не погодився, та вимагає від суду визнати дії патрульних в цій ситуації протиправними. Також у своїй позовній заяві О.Струков просить скасувати постанову про адміністративне стягнення.

Під час судового засідання планують розглянути відеозапис, зроблений з нагрудної камери одного з патрульних поліцейських під час інциденту.

Додамо, що це не єдине сьогоднішнє засідання за участі скандально відомого судді Олександра Струкова, яке перенесли. 9 вересня у Октябрьському суді Полтави мали розглянути справу щодо екс-очільника КП "Полтава-сервіс" Віктора Передерія, якого підозрюють у хабарництві. Дану справу розглядає Олександр Струков. Але сьогоднішнє засідання черговий раз перенесли через неявку декількох свідків у справі.

Струков, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.