ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:34 09.09


На Полтавщині сталася поножовщина після пиятики

У Кременчуці в одному з нежитлових будинків двоє чоловіків пиячили. В ході вживання алкоголю між ними виник конфлікт, в результаті якого один завдав ножове поранення іншому.

Працівники Кременчуцького відділу поліції по гарячих слідах затримали 47-річного городянина, який під час сварки наніс проникаюче ножове поранення малознайомому чоловікові.

До поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та внутрішньою кровотечею доставлений 49-річний чоловік.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав проникаюче ножове поранення в одному з нежитлових приватних будинків, де розпивав спиртне з малознайомим чоловіком.

Оперативники затримали 47-річного зловмисника неподалік від місця події. Встановлено, що чоловіки напередодні познайомилися і вирішили разом випити горілки. Під час вживання спиртного між ними виник конфлікт, в ході якого молодший ударив ножем свого опонента в область живота.

Досудовим розслідуванням встановлено, що затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжкого злочину.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

пиятика, поліція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.