ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:18 09.09


Облрада намагається знайти директора Краєзнавчого музею на оклад 3300 гривень

Полтавською обласною радою оголошується повторне проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського.

Музей належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області та функціонально підпорядкований Управлінню культури Полтавської обласної державної адміністрації. Строк роботи - п'ять років.

Вимоги до претендентів: вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи у сфері культури за професіями керівників нижчого рівня не менше п’яти років; володіння державною мовою; здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Умови оплати праці: посадовий оклад у розмірі 3057 грн. – 3306 грн., відповідно до 15-16 тарифних розрядів (в залежності від досвіду роботи) відповідно до постанови КМУ від 30.08.2002 № 1298 (із змінами), наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 № 745 (із змінами); надбавки та доплати у відповідності до діючого законодавства.

конкурс, музей

За темою:

  • На Полтавщині стартує конкурс "Екологічні громадські ініціативи"
  • "Пливи рибо любов" - стартував літературний конкурс на Полтавщині 
  • На Полтавщині оголосили конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання БВПД
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.