ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 10.09


Мотобол: "Нива" зробила крок до "золотого" дублю

У суботу, 10 вересня, у Мачухах Полтавського району стартував турнір Кубка України 2016 року з мотоболу, в якому чотири команди грають в одне коло - усього шість матчів. Три гри провели сьогодні, ще три зіграють у неділю.

У першому матчі "Дружба" (Мачухи) програла "Колосу" (Нові Санжари) - 0:1. Єдиний гол у цій грі на рахунку Сергія Васіна.
А ось у другому матчі турніру зустрілися лідери українського мотоболу - цьогорічний чемпіон країни - "Нива" (Вишняки) і срібний призер - "Восход" (Вознесенськ). Утретє поспіль у сезоні (як і у чемпіонаті) сильнішою виявилася "Нива", яка здобула перемогу - 4:2. У складі переможців забивали: Сергій Пузик (тричі) і Володимир Бойко, у складі "Восхода" двічі відзначився В'ячеслав Лазаренко. Результат цього - по суті головного матчу турніру - практично визначив подальшу долю Кубка країни.

У третьому матчі першого дня турніру "Восход" переміг "Колос" - 3:2 (у вознесенців голи забивали В'ячеслав Лазаренко, Станіслав Червоний і Сергій Волошин, у новосанжарців - Володимир Кондратенко та Іван Костюк).
11 вересня у Мачухах відбудуться ще три календарні матчі кубкового турніру. Проте можна сказати, що "Нива" зробила вагому заявку на успіх у турнірі, здолавши найміцнішого суперника. Втім, у Кубка - свої закони...

спорт, мотобол, Кубок України

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.