ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:15 10.09


Чемпіонат Полтавщини з футболу: "Олімпія" йде у відрив

Команда "Олімпія" з Савинців Миргородського району, набравши 36 очок після 14 турів, одноосібно лідирує у вищій лізі футбольного чемпіонату Полтавщини. Сьогодні лідер розтрощив у Дмитрівці місцевий "Колос" - 6:0.

10 вересня відбулися матчі 14-го туру чемпіонату Полтавщини з футболу у вищій лізі. Головне відкриття сезону - команда з Лазірок - втратила вдома два бали і тепер відстань між нею та лідером - "Олімпією" - складає три пункти.

Лубни - Рокита - 1:2. Голи у складі рокитян забивали Арсен Манасян та Андрій Місяйло, за господарів - Павло Клименко.
Фортуна (Кейбалівка) - Оржиця - 0:3. Команда Віктора Козіна впевнено перемогла на Пирятинщині завдяки голам Сергієнка, який відзначився двічі, та Нечипоренка.
Чайка (Дейкалівка) - Велика Багачка - 2:5. На день села господарі намагалися проявити себе з найкращого боку, проте "перегоріли". Вже на 15-й хвилині рахунок матчу був 0:3 (Левига, Кувшинов, Харченко). Завдяки старанням Куїмова та Домненка господарі два голи відквитали ще до перерви. Але другий тайм був знову за гостями - знову Левига та Соболєв закріпили перевагу багачан, які провели один із найкращих матчів у сезоні. 
Колос (Дмитрівка) - Олімпія - 0:6. У Дмитрівці грали команди різних "вагових категорій" - лідер та аутсайдер турніру. Тому й боротьби не вийшло.
Колос (Лазірки) - Фламінго (Горішні Плавні) - 1:1. На гол гравця "Фламінго" Антона Кухти на 10-й хвилині господарі відповіли влучним пострілом від Дмитра Панченка за чверть години. У господарів поля було вдосталь часу, аби вирвати перемогу. І моменту були, проте досвід "Фламінго" зіграв свою роль. Команда втримала нічию - нічию на користь Савинців.

Становище лідерів: Олімпія - 36 очок, Колос Л - 33, Рокита - 29.

 

спорт, футбол

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.