ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:15 11.09


ХК "Кременчук" стартував із поразки в чемпіонаті. ВІДЕО

У стартовому матчі хокейного чемпіонату країни дебютант ліги - криворізький "Кривбас" в овертаймі переміг бронзових призерів минулого сезону - ХК "Кременчук".

Влітку команди прекрасно вивчили можливості один одного, зігравши між собою  три контрольні матчі. Ці зустрічі показали, що рівень суперників приблизно рівний. Стартовий матч чемпіонату лише підтвердив цей висновок. Суперники намагалися не надто активно йти в атаку, але при цьому не обійшлося без великої кількості помилок  із боку обох команд. Як наслідок, величезна кількість вилучень, які, втім, реалізувати довгий час не вдавалося.
У першому періоді суперники досить швидко обмінялися голами. Рахунок відкрили гості. Максим Слиш віддав ювелірну передачу від бортика в центр зони атаки, де Сергій Кузьмик в один дотик розстріляв ворота Дениса Черепанова. "Кривбас" відігрався через п'ять хвилин. Затяжна атака завершилася двома поспіль кидками по воротах Едуарда Захарченка. Після другого пострілу страж воріт "Кременчука" не зміг зафіксувати шайбу, а захисники Володимир Варивода і Микита Васильєв не втримали "на п'ятачку" форварда Костянтина Толканова - 1:1.
Надалі обидві команди не раз могли засмутити воротарів суперників. Сергій Кузьмик був зобов'язаний, як мінімум, двічі робити дубль, але кожен раз, в тому числі при виході один в один, на шляху форварда "Кременчука" опинявся Черепанов. "Кривбас" у свою чергу не реалізував більшість у форматі "п'ять на три". Дві хвилини підопічні Олександра Куликова штурмували ворота Захарченка, але везіння і реакція воротаря гостей допомогли зберегти ворота на замку.
У третьому періоді гра була більш спокійною, проте наприкінці зустрічі "Кривбас" отримав можливість реалізувати чергову більшість, але знову не скористався відмінним шансом вирвати перемогу в основний час.
Гра перейшла в овертайм, який за новим регламентом ІІХФ із цього сезону проходить у форматі "три на три", а не "чотири на чотири", як було раніше.  У додатковій п'ятихвилинці гостей знову підвело вилучення. На лід вийшов четвертий гравець "Кривбасу", і на цей раз в форматі "чотири на три" господарям вдалося пробити Захарченка. Сергій Черненко віддав передачу Олександру Селянину, який влучно кинув під ближню штангу - 2:1.

Кривбас — ХК Кременчук 2:1 ОТ (1:1, 0:0, 0:0, 1:0)

Голи: 05:38 Кузьмик (Слиш) — 0:1; 10:10 Толканов (Вал. Алексюк, Секирко) — 1:1; ОТ 01:43 Селянин (Черненко — більш.) — 2:1.
ХК Кременчук: Захарченко (Петленко); Ден. Ісаєнко — В. Романенко, Башко — Ігнатенко, Варивода — Васильєв, Савицький — Акімов; Коренчук — Кузьмик — Слиш, Кіча — Гніденко — Петранговський, Овчинников — Чернишенко — Коваленя, Луговий — Карпенко — Янишевський.

спорт, хокей, ХК Кременчук

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.