ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:49 11.09


Гол Турсунова подарував "Ворсклі" перемогу над лучанами. ФОТО, ВІДЕО

Полтавська "Ворскла" вдома перемогла луцьку "Волинь" у матчі 7-го туру УПЛ - 2:1. Своє повернення до Полтави Санжар Турсунов відзначив диво-голом зі штрафного удару, який приніс біло-зеленим успіх у матчі.

Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса Бартулович вітає автора першого голу в матчі - Хльобаса

Ворскла - Волинь - 2:1

Голи: Хльобас 20, Турсунов 74 - Діденко 25-пен. 

Ворскла (4-4-2): Непогодов, Сімінін, Пилявський, Дитятьєв, Пердута, Чеснаков, Ткачук (Кравченко 71), Бартулович (Турсунов 46), Кобахідзе, Коломоєць, Хльобас (Загорулько 89).
Волинь: (4-5-1): Кичак, Шаповал (Задерецький 73), Горопевшек, Никитюк, Шабанов, Герасимюк, Чепелюк, Мемешев, Хомченко, Дудік, Діденко (Тетеренко 82).

Матчі 7-го туру УПЛ гралися після поєдинків національних збірних команд. Для багатьох клубів такі матчі є проблемними, втім, і у складі лучан, і у полтавців збірників немає. За винятком Кобахідзе, який літав до Грузії, та Хльобаса, викликаного до лав української "молодіжки". Втім, Дмитро так і не отримав від Олександра Головка ігрового часу в матчах із французами та шотландцями, тому до Полтави повернувся "голодним і злим".
Можливо, саме тому Хльобас був помітною фігурою в атакувальних діях ворсклян у звітному матчі. Помилявся той, хто вважав команду Сачка безумовним фаворитом у зустрічі з "дитячим садком" Віталія Кварцяного. Так, багатьом волинянам не вистачає досвіду, проте грати в футбол луцька молодь вміє.
Стартові двадцять хвилин команди провели у повільного темпу розвідці. Навіть згадати немає чого, крім не надто вдалих ударів Чепелюка та Коломойця. А гол народився "з нічого" - Хльобас дочекався помилки захисників гостей, утік на побачення з Кичаком і технічно перекинув голкіпера, який мчав назустріч - 1:0.
Втім, радість полтавців була недовгою. Вже через чотири хвилини Дитятьєв необережно зіграв у власному карному майданчику і вердикт арбітра з Київщини Бойка був каральним - пенальті. Досвідчений Діденко легко переграв Непогодова ударом із 11 метрів. І все довелося розпочинати заново.
Ворскляни створювали гостям серйозні проблеми, як тільки включали швидкості. А оскільки робили це вони нечасто, то й моментів біля воріт Кичака було небагато. Найкращу нагоду забити біло-зелені до перерви мали на 43-й хвилині після чудового соло Кобахідзе. Грузинський легіонер пробіг метрів тридцять, обіграв по ходу пару луцьких захисників, увійшов до штрафного майданчика та зручно віддав пас Хльобасу. Дмитро міг віддати передачу на партнерів, яких було чимало біля воріт гостей, але вирішив пробити сам - і не влучив у ближній кут.

На другий тайм Василь Сачко вирішив випустити Санжара Турсунова, який замінив Младена Бартуловича на правому фланзі півзахисту. Це була перша поява Санжара перед полтавською публікою після повернення з Катару. Він додав креативу діям ворсклян в атаці і мав чимало шансів вивести свою команду вперед. Але Кобахідзе та Турсунов ударами з-за меж штрафного відзначитися не змогли - м'яч ішов вище цілі. А на 64-й хвилині Хльобас повинен був реалізовувати власний стовідсотковий момент, який подарували йому центрбеки лучан. Дмитро бив метрів із семи у дальній кут, проте не влучив. Для команди, яка не створює моменти пачками, втрачати такі нагоди - великий альтруїзм.

І все ж ворскляни забили ще. Це був "імпортний" гол: Кобахідзе заробив штрафний удар, а Турсунов його виконав дивовижним за красою ударом у дальній верхній кут воріт - 2:1. Цей гол можна передивлятися десятки разів - така краса!

За інерцією ворскляни створили ще пару-трійку класних моментів, а останні хвилини матчу пройшли у взаємних атаках. Проте забити ще суперникам не вдалося. Перемога дозволила ворсклянам закріпитися на четвертій сходинці турнірної таблиці. І спокійно готуватися до наступної зустрічі з "Шахтарем".

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.