ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:45 12.09


Не наш день у Ріо: поразки у голболі та волейболі

Доба поразок: поки найсильніші спортсмени Полтавщини (плавці) на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро мали добу відпочинку, інші наші земляки продовжили свої виступи. І не надто вдало.

Жіноча збірна України з голболу, у складі якої з шести гравців четверо полтавок (Марина Габеда, Тетяна Говоруха, Наталя Мірошник і Лілія Пасько), у другому матчі групового турніру (група D, 5 команд, до чвертьфіналу проходять чотири команди) програла Канаді - 2:3. До того, у першій грі, українки зіграли внічию з Австралією – 2:2. Тепер полтавкам, щоб вийти до чвертьфіналу, треба перемагати команди, які вже забезпечили собі вихід до плей-офф - Туреччину (12 вересня) і Китай (13 вересня).
Чоловіча збірна України з сидячого волейболу, у складі якої виступає полтавець Олександр Дряпак, у першому матчі групового турніру (група В) програла Боснії і Герцеговині - 0:3 (12:25, 22:25, 20:25). У цій же групі в іншому матчі Іран переміг Китай - 3:0. 12 вересня українці гратимуть з Китаєм, 13 - з Іраном.
11 вересня полтавка Наталія Шестопал виступила у кваліфікації з плавання на 100-метрівці брасом (паралімпійська нозологія - SB4) і фінішувала шостою у запливі (2 хвилини 22,22 секунди), не потрапивши до фіналу.


інваспорт, Паралімпіада, Ріо-2016

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.