ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:57 12.09


Камерилов, Шеметило і Баландін - чотириразові чемпіони світу!

У Москві (Росія) протягом чотирьох днів (8-11 вересня) тривав чемпіонат світу з веслування на човнах-драконах-ICF (Міжнародної федерації каное), за підсумками якого полтавці Денис Камерилов, Едуард Шеметило і Артем Баландін у складі збірної України завоювали по чотири золоті медалі.

У перший фінальний день (9 вересня) наші земляки перемогли на 10-місному драгонботі у першості серед чоловіків на дистанції 500 метрів, фінішувавши з результатом - 2 хвилини 04,056 секунди (тут "срібло" дісталося Угорщині, "бронза" - Росії).

А ось другого фінального дня (11 вересня) наші земляки здійснили одразу золотий медальний хет-трик. Українці на 10-місному драгонботі перемагали на дистанції 200 метрів - 48,255 секунди ("срібло" дісталося Таїланду, "бронза" - Росії) та на 2000 метрів - 9 хвилин 23,171 секунди (тут другими фінішувала Росія, третіми - Чехія).

Нарешті, у великому фіналі на 20-місному драгонботі у першості мікст-екіпажів національних збірних (чоловіки і жінки) українці також фінішували першими - 8 хвилин 42,246 секунди, випередивши на понад три секунди срібних призерів - Угорщину і бронзових - Таїланд.

спорт, драгонбот

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.