ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:00 13.09


За вісім місяців року полтавці сплатили понад мільярд гривень податків

За січень-серпень 2016 року до державного бюджету від платників м. Полтави надійшло 1 мільярд 104 мільйони гривень податкових платежів – такі підсумки роботи за 8 місяців ДПІ у м. Полтаві.

До місцевого бюджету податковою інспекцією м.Полтави у поточному році мобілізовано 918,5 мільйонів гривень.

До бюджету міста Полтави платники податків сплатили майже 776 мільйонів гривень, що на 252 мільйони гривень більше за відповідний період минулого року.

Як свідчить динаміка надходження до міського бюджету, на 49 мільйонів гривень у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року зросла сплата податку на доходи фізичних осіб та склала 472,5 мільйонів гривень, що становить 61% в загальній сумі надходжень міського бюджету. На 33 мільйони гривень більше сплатили суб’єкти господарювання, які працюють на спрощеній системі оподаткування, за 8 місяців 2016 році від них надійшло 95 мільйонів гривень. Із цієї суми приватними підприємцями сплачено 71 мільйон гривень єдиного податку, решту 24 мільйони гривень – забезпечили юридичні особи

– зазначив керівник ДПІ Дмитро Мельник.

Платники земельного податку та орендної плати за землю сплатили до бюджету міста 109 мільйонів гривень, що на 38 мільйонів гривень більше, ніж минулоріч.

За рахунок акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання (роздрібної торгівлі) підакцизних товарів (алкогольні напої, тютюнові вироби, нафтопродукти) міський бюджет поповнився на 74 мільйони гривень, ця сума перевищує показники 2015 року на 26 мільйонів.

податки, гроші, ДПІ

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.