ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:38 13.09


Полтавці віддали 2.8 мільярда податку на доходи фізичних осіб

За вісім місяців поточного року місцеві бюджети отримали майже 2,1 млрд грн цього податку. До державного бюджету надходження склали 0,7 млрд гривень.

"З початку 2016 року до Зведеного бюджету надійшло 2,8 млрд грн податку на доходи фізичних осіб", – зазначила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова.

А це на 0,9 млрд грн більше ніж за аналогічний період 2015 року.

У фіскальному відомстві відзначають, що податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів, його питома вага в загальних надходженнях становить 56,1 відсотка. На другому місці з наповнення місцевих бюджетів області є плата за землю. Зокрема, впродовж восьми місяців цього року власники землі та землекористувачі сплатили її у розмірі 674,3 млн грн, що на 203,4 млн грн більше обсягу надходжень січня – серпня 2015 року.

Ще одним важливим джерелом доходів місцевих громад Полтавщини є єдиний податок. З початку року від суб’єктів господарювання Полтавщини надійшло 361,4 млн грн єдиного податку, що на 130,5 млн грн більше минулорічних надходжень за відповідний період.

податки

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.